Remzi Oğuz Arık İlkokulu

Vizyon: Çevre halkının çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları teknolojiyi kullanan mutlu bir okul toplumu oluşturmaktır. İstiyoruz ki;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatı oluşturma çabasında olduğumuzu bilsin. İstiyoruz ki… hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenme ve gelişimine yardımcı oldukların bilsin ve inansın. İstiyoruz ki..Okulumuzda her bir personel ve öğrenci bir gün sonra bir adım daha fazla adım atılması gerektiğine inansın.

Misyon: Remzi Oğuz Arık İlkokulu olarak Türk milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda muasır medeniyetlerden daha ileri giderek çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, büyüklerine ve insani değerlere saygılı, vatanını ve milletini seven, icraat ve düşünceleriyle bunu kanıtlayan bireyler yetiştirmektir. Bu çıkıştan hareketle öncelikle öğrenmeyi öğretmek, öğrencilerimizin velinimetimiz olduğu bilincine varmak, toplumun ve insanımızın sürekli gelişen değer ve ihtiyaçlara ayak uydurabilen, sorumluluk almak, çalışmak ve başarılı olmak. Konularında azimli, kendine güvenen, istek ve arzularında olumlu, çalışkan üretken, yetenekli enerjik, coşkulu ve sevgi bağı ile birbirine bağlanmış bireyler olarak hedefimize ilerlemek şiarımız olacaktır.

Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: 1